Βουλευτής της ΝΔ για Αλ. Τσίπρα και Συμφωνία των Πρεσπών: «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη» (Βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου έκανε δηλώσεις για τον Αλέξη Τσίπρα και την Συμφωνία των Πρεσπών, που θα συζητηθούν.

Η επιμονή της νέας προέδρου της Βορείου Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, να μην αναφέρεται στη χώρα της με τη συνταγματική ονομασία της, κάνοντας χρήση του όρου «Μακεδονία», δημιουργεί «προβληματισμό σε όλους», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

«Όλοι με σκεπτικισμό είδαν αυτή τη νέα συμπεριφορά. Δεν θα τη βλέπαμε κι εμείς με σκεπτικισμό;», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» στο Action24.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή, «μήπως πρέπει να πείτε συγγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα», ο κ. Οικονόμου είπε: «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».

«Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους (…)», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι σημασία έχει τι «βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος».

«Και ο κόσμος έρχεται η ώρα της κάλπης και μας βαθμολογεί όλους. Ο κόσμος απέρριψε στην ουσία αυτή την κακή συμφωνία (…)», τόνισε.

Δείτε το βίντεο μετά το 14ο λεπτό:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί